Várkonyi István

Általános Iskola

ESEMÉNYEINK - Anyaiskola

A második tábori hét vége

2020.07.18. 11:25 Lejár 2020.08.01. 23:59 [1194]
Erzsébet tábor 2020 2. turnus 5.nap

2020. július 17. A tábor 5. napja

     Esős napra ébredtünk, de az időjárástól függetlenül az utolsó napra tervezett összes programot sikerült megvalósítanunk. A táborozók ma is teljes létszámban megérkeztek. Az étkezés a megszokott módon zajlott.

      A délelőttöt egy utolsó közös játékkal indítottuk, majd 10.00 órától vártak bennünket a George Pal Filmszínházban. Az "Előre" című amerikai, családi animációs vígjátékot vetítették le a gyerekeknek. A film egy városi fantáziavilágba kalauzolta el diákjainkat. A történetben két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban. A film mindkét csoport tetszését elnyerte.  A mozi után került sor az elmaradhatatlan fagyizásra.

   A délután "Ki mit tud?" rendezvényünkkel indult. Sokan készültek rá lelkesen egész héten a szabad foglalkozások alatt. Volt, aki egyénileg lépett a közönség elé, és voltak olyanok is, akik csoportban állították össze produkciójukat. Mindenki nagyon komolyan vette a készülődést és a "fellépést" is. Az előadásokban megjelentek az egész héten szívesen használt játékok, tevékenységek: foci, hullahopp karikák, karikás ostorok, ugrókötelek. Mindenki saját képessége szerint vállalt feladatot, hiszen a kicsik és nagyok együtt dolgoztak, de ettől lettek ezek a produkciók olyan szívet melengetően különlegesek. Bár a gyerekek feszülten várták az eredményhirdetést, mi, táborszervezők egyformán jutalmaztunk minden résztvevőt, majd megköszöntük egész heti figyelmüket, fegyelmezettségüket, nyitottságukat és segítőkészségüket. A táborvezető elmondta, hogy büszkék vagyunk rájuk, örömmel töltöttük el velük ezt az egy hetet.

   A tábort múzeumlátogatással zártuk. A fiatalabb korosztály a Kossuth Múzeum értékeivel ismerkedhetett meg. Az idősebbekre egy hosszabb gyalogtúra várt. Velük a Hubertus Parknál található Ceglédi Vadászati és Természetrajzi Múzeumot tekintettük meg. Ujházi György, a gyűjtemény tulajdonosa sok érdekességet mesélt többek között a múzeum létrejöttéről, a vadászatokról, védett állatokról, ásványokról s legfőképpen az ember természettel szemben elvárt felelősségteljes, környezettudatos magatartásának jelentőségéről.

   Az eső a mai napon sem szegte kedvét a táborozóknak. Minden programon szívesen vettek részt. Szomorúságot csak az okozott számukra, hogy a tábor s vele az élményekkel teli, jó hangulatú együttlét a mai napon véget ért.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 0/0

A negyedik nap eseményei

2020.07.18. 11:22 Lejár 2020.08.01. 23:59 [1193]
Erzsébet tábor 2020 2. turnus 4.nap

2020. július 16. A tábor 4. napja

    A tegnapi nap folyamán nem kevés idő ráfordításával sikerült megcserélnünk a tábor két utolsó napjának ütemezését. Tettük ezt a gyerekek érdekében az időjárás-előrejelzés miatt, hogy a várva várt strandolás és a Kalandpark pályáinak kipróbálása ne az esős és igen hűvösnek ígérkező péntekre essen. Köszönet érte a két nap programjában érintett ceglédi intézményeknek. Segítőkészségük, rugalmasságuk nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az Erzsébet-tábor résztvevői minden megtervezett programból a legjobb élményben részesülhessenek.

   A hideg úticsomag kiosztása után 9.00 órakor indultunk az Avanda Busszal a Ceglédi Termálfürdőhöz. A tó környékére két elfoglaltságot terveztünk diákjaink számára, melyeket ismét váltott formában bonyolítottunk le. Míg az egyik csapat a Kalandpark pályáin próbált helytállni, addig a másik csoport a tó körül felépített ügyességi pályán próbálhatta ki magát csoportos formában. Ez utóbbi feladatait ÖKO-iskola címünkhöz méltóan a környezettudatosság jegyében állítottunk össze. A pálya állomásain régi várkonyis diákjaink segítették munkánkat. Őket és a táborozókat is csokoládéval és cukorkákkal jutalmaztuk a délelőtt zárásakor. Régi diákjainknak ezúton is köszönjük, hogy készségesen a rendelkezésünkre álltak, és örömmel segítettek egykori iskolájuk nyári táborának megvalósításában.

    A délutánt a Ceglédi Termálfürdőben töltöttük. Az idő az átszervezésnek köszönhetően alkalmas volt a strandolásra, amit nagy örömmel ki is használtak a gyerekek. Itt fogyasztottuk el az ebédet, illetve az uzsonnára szánt gyümölcsöt, de mindenkinek lehetősége volt az egyéni vásárlásra is. Az Avanda Busz 16.00 órakor érkezett értünk. Az iskoláig tartó rövid út alatt nagy volt a csend, hiszen ekkor pihent meg az egész napos lázas tevékenykedés után a csapat.

   Az Erzsébet-tábor tagjai minden nap egyre jobban összekovácsolódnak: Szívesen játszanak együtt, segítik egymást, lelkesen vesznek részt a nap eseményeiben, segítőkészek tanáraikkal szemben.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 0/0

A harmadik nap eseményei

2020.07.16. 21:07 Lejár 2020.07.30. 23:59 [1192]
Erzsébet tábor 2020 2. turnus 3.nap

2020. JÚLIUS 15. 3. NAP

   A tábor 3. napját a természetben töltöttük. Reggel a két csoport teljes létszámban megérkezett. A gyerekeknek kiosztottuk az egész napra összeállított hidegcsomagot, majd a vírushelyzethez igazodva 2 külön menetrend szerinti buszjárattal elindultunk a Levendulaligetbe.

   A helyszínen szívélyes fogadtatásban volt részünk. Egy rövid tájékoztató után a gyerekek birtokba vehették a területet. Előkerültek a magunkkal hozott játékszerek is: hullahopp karikák, labdák, kártyák, társasjátékok, ugrálókötelek. Az étkezés egyéni ütemben zajlott.

   A reggeli szabad foglalkozás alatt két helyről is érkeztek hozzánk vendégek. Először a Ceglédi Városi Televízió készített felvételeket a tábor napi programjáról, illetve interjú formájában is rögzítették a táboroztatók és táborozók élményeit. A gyerekek nagy örömmel nyilatkoztak. Második látogatónk az Erzsébet-tábor részéről érkezett. Mosollyal fogadta a gyerekeket, fotókat készített róluk, beszélgetett velük, és kipróbálta tanulók körében is nagy sikert aratott "Mezítlábas parkot". Természetesen mindezek mellett az adminisztrációs munkák is elkészültek, illetve átvettük a vendégünk által hozott fertőtlenítő folyadékokat.

   A nap további részében felfedeztük a tágabb környezetet. A gyerekek egyénileg kipróbálhatták az erdei tornapályát. Együtt csodáltuk meg a Levendulaligetet, ahol kicsik és nagyok önfeledten szaladgáltak, és természetesen sok fotót készítettek. Az ebéd elfogyasztása után egy hosszabb túrára került sor a Gerje-patak mentén. A vadregényes séta alatt megismerkedtünk a Gerje-part  növény- és állatvilágával, majd a megfigyelések alapján egy vetélkedő keretein belül a gyerekeknek helyes válaszokat kellett adni a táj jellegzetességeivel kapcsolatban.

  Kellemesen elfáradva érkeztünk vissza uzsonnaidőre a "táborhelyünkre". Még maradt idő egy kis közös játékra, majd együtt rendbe szedtük az egy napra birtokba vett területet, hogy a következő vendégeket is olyan szép, rendezett, hangulatos környezet várja majd, mint bennünket.

   A hazautazás újra két turnusban zajlott. A két társaság jókedvűen, élményekkel teli érkezett vissza az iskolába, ahol már mindenkit vártak a szülők.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 5/1

A tábor második napja...

2020.07.16. 21:04 Lejár 2020.07.30. 23:59 [1191]
Erzsébet tábor 2020 2. turnus 2.nap

2020. július 14. A tábor 2. napja

   A szokásos reggeli gyülekező és a napi tájékoztató után a 2 csapat megreggelizett. Külön dicséretet kapott mindkét társaság, mert nagyon szépen, csendben fogyasztották el az elkészített szendvicseket. Kiemelésre méltó az a tény is, hogy a táborozók számára rengeteg gyümölcsöt sikerült biztosítani, melyeket szívesen fogyasztanak.

   9.30-kor lovas kocsi érkezett értünk, így jutottunk el délelőtti programunk helyszínére, a Füle tanyára. A kocsikázást nagyon élvezték a gyerekek. A tanyán a sokak számára már ismerős Kati néni vezetett körbe bennünket. Korát megcáfolva annyi év után is még mindig kivételes lelkesedéssel mesél a gyerekeknek a tanyáról és az ott élő állatokról, gondozásukról. Az állatokkal való találkozás, simogatásuk, etetésük és a lovaglás nagy hatással volt kicsire és nagyra egyaránt. A lovak mellett láthattak a gyerekek többek között tyúkokat, pulykát, disznót, nyulakat, kecskét és szamarat. A délelőttöt egy lovasbemutató zárta, melynek megtekintése alatt meséltek nekünk a csikósok életéről, ruházatukról, ember és ló kapcsolatáról. A gyerekek a bemutató után feltehették kérdéseiket, illetve egy fél óra erejéig kihasználhatták a tágas teret és a jó levegőt, kedvükre szaladgálhattak, hintázhattak.

   Ebédidőre értünk vissza az iskolába. Az ebéd elfogyasztása után rövid, szabadon választott időtöltés következett. A gyerekeken látszik a változás, egyre felszabadultabban játszanak egymással, a nagyobbak segítik a kicsiket, vigyáznak rájuk. A kisebbek is szívesen vannak az idősebbek társaságában.

   A délutánt először kézműves foglalkozással töltöttük. A feladat akvárium készítése volt. Sok szép egyedi megoldás született. A táborozók elmélyülten dolgoztak alkotásaikon. A pihentető alkotó munkát sportverseny követte, ahol összemérhették tudásukat. Az ügyeskedés, koncentráció és izgalom mellett a jó hangulatot is biztosították a feladatok. Változatos eszközök tették próbára a gyerekeket: egyensúlyozás pingponglabdával, labdaadogatás sorversenyben, hullahopp karika átadása zárt körben, futás babzsákkal a fejükön, vízhordás szivacsban és a nyári meleg elmaradhatatlan kelléke, vízibomba dobálása vödörbe.

   A nap jó hangulatban telt. Az idő a mai napon is kedvezett a tervezett programoknak. Kellemesen elfáradva sok élménnyel térhettek haza a gyerekek.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 0/0

Beszámoló az Erzsébet tábor második turnusának első napjáról.

2020.07.16. 20:59 Lejár 2020.07.30. 23:59 [1190]
Erzsébet tábor 2020 2. turnus 1.nap

 2020. július 13. A mai napon indult a Várkonyi István Általános Iskolában az Erzsébet-tábor 2. turnusa 2 csoportban: tematikailag egy napközis és egy drámatábor.

   A résztvevő gyerekek reggel 7.30-8.00 óra között teljes létszámban megérkeztek. A heti programot érintő általános tájékoztatás után adminisztrációs teendőinket végeztük el (jelenléti ívek aláírása, hiányzó nyilatkozatok begyűjtése, kérdőívek kitöltése, Erzsébet-táborra készült pólók kiosztása), majd ezt követően a táborozók elfogyasztották reggelijüket.

   Mivel a 2 csoport különböző osztályokból és eltérő korosztályból alakult ki, a tábor 1. napjának délelőtti programjaként  ismerkedést és csapatépítést szolgáló drámajátékokat állítottunk össze. A megvalósítás váltott formában történt: Amíg az egyik csoport drámajátékos foglalkozáson vett részt az udvaron, addig a másik csapat az Erzsébet-tábor által készített filmet tekintette meg a tanteremben, majd csere következett. A szünetben a tanulók örömmel fogyasztották el a frissítő tízórait: banánt és dinnyét.

   12 órakor került sor az ebédre. Ezután szabad foglalkozás biztosítottunk a gyerekek számára a friss levegőn. Ekkor lehetőségük adódott kicsit kötetlenebb formában a szabadtéri játékok kipróbálására, az ismerkedésre, a régen látott barátokkal folytatott beszélgetésekre, sőt néhányan már párokba, csoportokba szerveződve a hét 2. felére meghirdetett Ki mit tud? programra gyűjtöttek ötleteket.

   A délután folyamán az uzsonna beiktatásával 2 kreatív, közösségformáló csoportjáték következett: " Szerep a falon" és "Szabadulószoba". Mindkettőt izgalmasnak találták a gyerekek, ügyesen megbirkóztak a feladatokkal.

   Összességében eredményes volt az 1. nap a programok és az időjárás szempontjából is, hiszen sokat lehettünk a szabadban, és a kitűzött célt is elértük: összekovácsolódott a csapat.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 0/0

Erzsébet médiatábor a Várkonyiban

2020.07.15. 21:44 Lejár 2020.07.29. 23:59 [1189]
Erzsébet tábor 2020 1. turnus

2020.07.06-10 -ig média tábor volt a Várkonyi István Általános Iskolában. 20 gyermek vett részt a programokon. A tábort Kássáné Göndör Andrea és Hornyikné Takács Krisztina vezették.

Az első napon a média világába nyerhettek bepillantást, majd délután 2 volt diákunk: Balogh Bálint és Kis Olivér a kamerahasználattal és a vágással ismertette meg a gyerekeket. A foglalkozás kierjedt az interjúkészítésre, a riport és a szerkesztő munkára is. A gyerekekből alakult stábok feladatot is kaptak intrót és bemutatkozó filmet kellett készíteniük, melyeket a nap végén meg is nézhettek. A héten folyamatosan forgattak, így péntekre egy tábori híradó is elkészült. Az első napot táncház zárta.

A második nap esővel indult, így médiavetélkedőn mutathatták meg a gyerekek, hogy mennyit okosodtak az előző napon. A délelőttbe még egy drámajáték is belefért, de a legizgalmasabb a szabadulószoba volt! A délután már sokkal kedvezőbb időjárást tartogatott a táborozók számára, így lehetőség nyílt a Füle tanya lovas programjain részt venni. Lovaskocsizás, állatsimogató, tanya program, csikós bemutató, és lovaglás várta a gyerekeket.

A harmadik nap igazi csemegét tartogatott. A Kecskeméti rajzfilmstúdióban megismerkedhettek a gyerekek a rajzfilmkészítés nehézségeivel és azt is megtudhatták, miért is hívják vágónak a vágó munkát. Számos magyar rajzfilm készült a stúdióban melyekből néhányat meg is tekintettek. A délutánt a Vackor vár erdei iskolában töltötték tanösvénytúrával és számháborúval.

A negyedik nap izgalmas meglepetést tartogatott. Látogatást tettek a Kossuth múzeumba és a CTV vendégei voltak. A stúdió az egyes munkafázisok elvarázsolták a média iránt érdeklődő fiatalokat. Nagy élmény volt, hogy a látogatást a Cegléd Tv rögzítette és be is számoltak róla az esti híradóban.

Az 5. nap a strandon telt jól megérdemelt fagyizás után. Természetesen a tábori híradó is elkészült, melyet büszkén néztek meg a gyerekek.

Tartalmas hetet töltöttek együtt a média iránt érdeklődő csemeték és tanáraik.

 

⇦ A képtár megtekintéséhez kattintson a kisképre!

 

Értékelés: 0/0

Erzsébet tábor szülői értekezlet

2020.06.24. 01:27 Lejár 2020.07.08. 23:59 [1188]

Tisztelt Erzsébet táborosok!

 

2020. 06. 25-én csütörtökön 16.00-tól az iskola Széchenyi úti épületének ebédlőjében (alsó tagozat) szülői értekezletet tartunk a táborozó gyerekek szülőinek. Megjelenésükre feltétlen számítunk!

 

Táborszervezők

Értékelés: 4/1

Tanévzáró beszéd helyett

2020.06.16. 01:01 Lejár 2020.06.30. 23:59 [1186]

Értékelés: 3.9/10

Napközis tábor felhívás!

2020.06.10. 09:35 Lejár 2020.06.16. 23:59 [1185]
Tisztelt Szülők!
 
A tanév befejeztével - az elmúlt évekhez hasonlóan - a Ceglédi Táncsics Mihály Általános Iskola szervezi a nyári napközis tábort a Budai úti telephelyen. Mint az eddigi években is, intézményenként 10 fő gyermeket tudnak fogadni.
A gyermekek nyári napközbeni felügyeletét olyan alsó tagozatos gyermekek igényelhetik, akik:
"A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény" 41.§ (1)-(2) bekezdésében foglaltaknak megfelelnek. 
 

41. §355 (1) A gyermekek napközbeni ellátásaként az életkornak megfelelő nappali felügyeletet, gondozást, nevelést, foglalkoztatást és étkeztetést kell megszervezni azon gyermekek számára, akiknek szülei, törvényes képviselői munkavégzésük - ideértve a gyermekgondozási díj, a gyermekgondozást segítő ellátás és a gyermeknevelési támogatás folyósítása melletti munkavégzést is -, munkaerő-piaci részvételt elősegítő programban, képzésben való részvételük, nappali rendszerű iskolai oktatásban, a nappali oktatás munkarendje szerint szervezett felnőttoktatásban, felsőoktatási intézményben nappali képzésben való részvételük, betegségük vagy egyéb ok miatt napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni. A napközbeni ellátás keretében biztosított szolgáltatások időtartama lehetőleg a szülő, törvényes képviselő munkarendjéhez igazodik. Gyermekek napközbeni ellátásának igénybevételére jogosult az átmeneti gondozásban és az otthont nyújtó ellátásban részesülő gyermek is.

(2) Az (1) bekezdés szerinti egyéb ok miatt a gyermekek napközbeni ellátását különösen az olyan gyermek számára kell biztosítani,

a) akinek fejlődése érdekében állandó napközbeni ellátásra van szüksége,

b) akit egyedülálló vagy időskorú személy nevel,

c) akinek a szülője, törvényes képviselője szociális helyzete miatt az ellátásáról nem tud gondoskodni.

(3) A gyermekek napközbeni ellátásának formái - a gyermekek életkorának megfelelően -

a) a bölcsődei ellátás,

b) a napközbeni gyermekfelügyelet, és

c) az alternatív napközbeni ellátás.

 

Kérem a Tisztelt Szülőket, hogy a mellékelt, jelentkezési lapot szíveskedjenek kitöltve leadni a Várkonyi István Általános Iskola Széchenyi úti (Kisvárkonyi) titkárságán 2020. június 16. 16 óráig. Ugyanitt lehetőségük van személyesen is kitölteni.
Felhívom a jelentkezők figyelmét, hogy 10 főt fogadnak iskolánként, ezért az igények elfogadásakor -a feltételek megléte mellett- a jelentkezési sorrendet vesszük alapul.
 
 
Cegléd, 2020. június 10.
 
 
Bögös István
intézményvezető
 
Értékelés: 0/0

Napközi Erzsébet tábor

2020.06.06. 17:16 Lejár 2020.06.13. 23:59 [1184]

Kedves Szülők!

 

Napközis tábort szervezünk iskolánkban, az Erzsébet tábor keretén belül! A járványügyi helyzetre való tekintettel egy turnusban csak 20 fő lehet. A megpályázni kívánt turnusok:

  1. turnus: 2020.07.06. - 2020.07.10.
  2. turnus: 2020.07.13. - 2020.07.17.

A 2. turnusba kifejezetten Suli Tvben dolgozó, vagy ott szerepet vállani kívánó média iránt érdeklődő gyerekeket várunk.

A 3. turnus napközis nyári tábori élményeket kínál.

Jelentkezési lapot: 2020.06.08-09-10-én lehet átvenni a Széchenyi úti épületben:

Hornyikné Takács Krisztinánál!

Kitöltve szintén itt lehet leadni 2020.06.12. 12.00-ig!

Tájékoztatást a jelentkezési lap átvételekor tudunk adni!

Várjuk alsós és felsős tanulóink jelentkezését!

Értékelés: 3/1

Digitális oktatás és felügyelet közlemény

2020.05.25. 01:49 Lejár 2020.06.08. 23:59 [1183]

Tisztelt Szülők!

 

Fodor Gábor, a Ceglédi Tankerületi Központ igazgatójának közleményében is olvasható, a digitális munkarend a tanév végéig érvényben marad. Ezt a tanévet úgy fejezzük be, ahogyan - kényszerűségből - már több mint két hónapja teljesítjük.

Az előttünk álló közel három hétben felügyeletet tudunk biztosítani tanulóink számára. Az erre vonatkozó igényeket az osztályfőnökök felmérték. 

A tanév hátralévő részében  a pedagógusok beosztása és behívása alapján "az elmúlt hónapokban tanultak rendszerezése, megerősítése, az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatása érdekében" kis csoportokban, esetleg egyénileg foglalkozásokat szervezünk.

 

Felhívom a figyelmet, hogy sem az ügyelet, sem pedig a szervezett foglalkozások nem a napi felkészülést, tanulást célozzák (hiszen a digitális munkarend folytatódik), hanem a fentebb leírt rendszerezést, felzárkóztatást, főleg azon tanulók számára, akik a digitális munkarendben korlátozottan tudtak részt venni.

A kis csoport legfeljebb 10 főt jelent, mert ez az a létszám, ami mellett fenntartható az 1,5 méteres védőtávolság.

A közleményben fogalmazottaknak megfelelően a Várkonyi István Általános Iskolában sem lesz júniusban ballagás és tanévzáró ünnepély. A nyolcadikosok búcsúztatását augusztus végén -az akkor érvényes jogszabályok függvényében- tartjuk meg.

A tanév befejezésével kapcsolatosan pontos tájékoztatást a későbbiekben adunk.

 

 

Cegléd, 2020. május 25.

 

                                                                                                                   Bögös István

                                                                                                               intézményvezető

 

 

CEGLÉDI TANKERÜLETI KÖZPONT KÖZLEMÉNY:

 

Értékelés: 0/0

Igényfelmérés

2020.05.22. 14:20 Lejár 2020.05.29. 23:59 [1182]

Tisztelt Várkonyis Szülők!

 

Bizonyára értesültek a híradásokból, hogy fokozatosan visszatér a koronavírus előtti rendhez az oktatás is, bár egyelőre marad a digitális munkarend (https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/544089829607217/).

Ezzel kapcsolatban szeretnénk felmérni, hogy az előttünk álló időszakban kik és mely időszakra kérnek tanulói felügyeletet, kik és mely időszakra igényelnek a nyári hónapokra napközis tábort.

Kérem, hogy a tervezési, szervezési munkánkat segítsék és jelezzék a mellékelt adatlap kitöltésével, hogy június 2. és 15. valamint

 június 16. és  26. 8 óra és 16 óra között kérnek-e felügyeletet gyermekük számára az iskolában. Ebben az időszakban elsősorban felzárkóztató, tanulást támogató tevékenységeket szervezünk, június 16. és 26. között pedig már a következő tanévre is készülhetnek azok, akik igénylik. Június 26-ig étkezést is biztosítani tudunk a gyerekeknek. Az erre vonatkozó igényt is szíveskedjenek jelezni!

Lehetőség van arra is, hogy a nyári szünetben a szokásos nyári napközis táborban vegyenek részt a tanulók. Az erre vonatkozó igényt is felmérjük a már említett táblázatban. Felhívom a figyelmüket, hogy ez még csak igényfelmérés, jelentkezni, majd később lehet! Ezt is jelezni fogjuk!

Mindehhez szükségünk van az Önök igényeinek megismerésére, azt kérem, hogy 2020. május 25. 16 óráig az osztályfőnököknek szíveskedjenek kitöltve visszaküldeni a mellékelt táblázatot!

Kérem, hogy akkor is küldjenek visszajelzést az osztályfőnöknek, ha nem igényelnek sem felügyeletet, sem étkezést!


Felügyeleti igényfelmérő lap

 

Cegléd, 2020. május 22.

 

Bögös István

 intézményvezető

Értékelés: 0/0

Beiratkozás, határozatok

2020.05.19. 15:11 Lejár 2020.06.03. 23:59 [1181]
Tisztelt Szülők!
Kedves Beiratkozók!
 
A beiratkozást követően elkészülnek a határozatok, melyben értesítjük, Önöket, hogy gyermekük felvételt nyert-e az intézményünkbe.
A határozatok átvehetőek személyesen 2020. május 22-én (péntek) 9.00-tól 14.00-ig, vagy 2020. május 25-én (hétfő) 8.00-tól 16.00-ig, a Széchenyi úti épületünk emeletén, a titkárságon.
Aki nem tudja átvenni, annak postai úton juttatjuk el.
 
Tisztelettel:                  Bögös István
                                 intézményvezető
Értékelés: 5/1

Adó egy százalékának felajánlása a Várkonyi István Általános Iskoláért Alapítvány részére

2020.05.16. 12:13 Lejár 2020.06.30. 23:59 [1180]

Értékelés: 5/4

Üzenet a Várkonyi pedagógusaitól

2020.04.24. 18:08 Lejár 2020.05.08. 23:59 [1179]

Értékelés: 3.86/37

Beíratkozás

2020.04.24. 18:05 Lejár 2020.05.15. 23:59 [1178]

Értékelés: 0/0

Adatvédelmi tájékoztató és útmutató

2020.04.16. 11:54 Lejár 2020.05.07. 23:59 [1177]

 

Értékelés: 0/0

Beiskolázási körzethatárok

2020.04.06. 16:22 Lejár 2020.04.20. 23:59 [1175]

Értékelés: 0/0

Beiskolázási tájékoztató

2020.04.06. 16:19 Lejár 2020.04.20. 23:59 [1174]

Értékelés: 0/0

Tetz tájékoztató

2020.04.03. 15:03 Lejár 2020.04.24. 23:59 [1173]

Kedves Szülők és Diákok!

 

A koronavírus terjedése következtében az oktató-nevelő munka az iskolákban tantermen kívül, digitális munkarendben került megszervezésre.
Tanulóink és Szüleik a tanulási feladatokkal kapcsolatos teendőkről a Tetz AMI pedagógusaitól tájékozódhatnak. Minden tanárunk dolgozik!

Kérünk minden tanulónkat, vagy szüleiket, hogy a szaktanárokkal - ha lehet, a rendes Tetz-es tanóra időkeretében - vegye fel a kapcsolatot valamilyen formában, ha eddig még nem történt meg. Ha nem tudnak elérhetőséget, érdeklődjenek a csoporttársaktól, vagy írjanak a tetzami@tetz.hu címre.

Nagyon fontos, hogy napi rendszerességgel ellenőrizze mindenki az e-mail fiókját, Facebookját, vagy a szaktanár által megadott platformot az elvégzendő feladataival kapcsolatban.

Akik már felvették a kapcsolatot és teljesítik a tanáraik útmutatását, köszönjük szépen a munkájukat, egyúttal további izgalmas - eredményes ismeretbővítést kívánunk!

 

https://www.facebook.com/tetz.alapfokumuveszetiiskola/

 

Köszönjük szépen az együttműködést!
Vigyázzanak magukra!

 

Dr. Mihálka Györgyné
igazgató
Értékelés: 0/0

next page

Eseménynaptár

Ke Sz Cs Sz Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Felíratkozás hírlevélre

Semmilyen kötöttséggel nem jár, bármikor leiratkozhat róla.

Felíratkozás hírlevélre

4

Oktatási Hivatal Bázisintézménye Családinfo - Együtt lenni jó Boldog iskola Tanulni élmény! Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. Nemzeti Együttműködési Alap Adatkezelési tájékoztató

Régi honlapunk